Livrare

Termenele de execuție și livrare a produselor variază foarte mult în funcție de tipul produsului (de stoc sau de realizarea acestuia pe comandă) cât și de perioada aglomerată din timpul anului, când numărul mare de cereri depășesc timpul fizic posibil de producție, și nu în ultimul rând de perioada de concedii atât a societății noastre cât și a partenerilor noștri.

Ținând cont de aceste variabile, setăm termene de execuție cu livrare și montaj, concretizate într-un interval de zile minime și maxime, în care vom face intotdeanu tot posibilul să ne încadrăm în termenul transmis.

Însă, este bine de știut, că întotdeauna, un produs personalizat, de calitate, realizat cu migală și dedicație, pe dimensiuni la comandă, pentru a ajunge la nivelul așteptărilor clienților noștrii, nu va putea avea un termen de execuție și livrare foarte scurt. Calitatea necesită întotdeauna timp.

Timpii actuali de livrare

  • Uși de interior Svedex: 7-8 săptămani;
  • Uși de interior Lipbled: 7-8 săptămâni;
  • Uși de exterior Pirnar: 7-8 săptămâni;
  • Feronerie Dormakaba: livrare din stoc, 2-3 săptămâni, 4-6 săptămâni sau 6-8 săptămâni, în funcție de produsul solicitat.

Livrarea la adresa clientului

Adresa de livrare trebuie să permită accesul facil al autovehiculului și manevrarea acestuia pentru a ușura descărcarea produselor. O persoană autorizată trebuie să fie prezentă la livrarea produselor, care să confirme acceptarea și recepționarea mărfurilor.