Echipa noastră

Din dorința de a oferi produse și servicii de calitate, ne-am orientat întotdeauna atenția către dezvoltarea și pregătirea personală din punct de vedere tehnic, pe departamente specializate, astfel încât să asigurăm clienților noștri garanția colaborării cu profesioniști. Am căutat mereu să avem în echipa nostră oameni dedicați, meticuloși, pasionați și cu o atitudine orientată către calitate.

Ne dorim și promovăm în cadrul firmei conceptul de lucru în echipă atât în interiorul firmei cât și cu terțele persoane implicate în desfăsurarea proceselor de construcție și amenajare (constructori, meșteri, arhitecți, designeri, etc).

Deținem informațiile, capacitatea și produsele necesare pentru a ne plia pe diversele cerințe și necesităti ale clientului și incercăm să îl indrumăm în procesul de decizie asupra celor mai bune produse, ținând cont mereu de raportul calitate-preț.

Echipa este alcătuită din oameni specializați și cu o vastă experiență în domeniu, impărtiti pe cele două departamente principale: de vânzare și tehnic, coordonați de departamentul administrativ și financiar. Departamentul de vânzare și ofertare este alcătuit din colegi cu studii în arhitectură și design interior, precum și colegi spcializati în marketing. Departamentul tehnic este alcătuit din colegii responsabili de măsurători, lansarea comenzilor, asamblare și montaj, verificare calitătii, transport, montaj final și reglaje.