Stimați clienți,

Vă informăm că am luat măsuri de prevenție pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus – COVID-19.

Angajații noștri sunt informați periodic cu privire la măsurile pe care aceștia trebuie să le ia pentru protejarea împotriva răspândirii virusului.

Angajaților noștri le este monitorizată temperatura corporală în fiecare dimineață. Cei care prezintă semne specifice îmbolnăvirii vor fi trimiși la domiciliu să se autoizoleze și să contacteze autoritățile la numărul de urgențe 112 sau linia TELVERDE (0800 800 358).

În showroom și la depozit avem dezinfectant și mănuși. Clienții care doresc să ne viziteze sunt rugați să utilizeze aceste produse. Clienții sunt rugați să păstreze limita de siguranță între ei și angajații noștri de minim 1 metru și să evite cât mai mult contactul cu aceștia.

De asemenea, la showroom, pentru a asigura un contact minim, va lucra un singur angajat. Pentru a reduce riscul aglomerării, clienții care doresc să vină în showroom sunt rugați să sune sau să trimită un e-mail pentru o programare. Vă rugăm să vă limitați la cel mult 2 persoane care intră în showroom în același timp.

Clienții sunt rugați să opteze pentru plata cu cardul sau prin transfer bancar și să limiteze cât mai mult posibil plățile în numerar. Respectând toate cerințele de prevenție, contribuim fiecare la diminuarea riscului de răspândire a virusului.

Programul de lucru la showroom a suferit câteva modificări pentru perioada 16.03.2020 – 31.03.2020, astfel:

Luni – Vineri – 10.00 – 17.00
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis

Programul de lucru la montaj poate suferi modificări în funcție de noile informații ale autorităților.

Mulțumim pentru înțelegere!

Noua colecție Frame de la Svedex

Noua colecție Frame de la Svedex

Uși de interior Svedex

Uși de interior Svedex

Uși de exterior Pirnar

Uși de exterior Pirnar

Uși de exterior Pirnar Premium

Uși de exterior Pirnar Premium

Uși de exterior Pirnar Optimum

Uși de exterior Pirnar Optimum