Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului

Prin accesarea site-ului www.simetric.com.ro, utilizatorii se obligă să respecte în intregime şi să accepte necondiţionat termenii şi condiţiile impuse.

Detinaţorul acestui site este S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L., cu sediul social în Str. Laicerului nr. 23, Sectot 2, Bucureşti, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/823/1995, RO 7054768, cu showroom în Str. Grigore Ionescu nr. 38, Sector 2, Bucureşti.

Drepturi de autor asupra site-ului

S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L. deţine legal şi în intregime drepturile de autor în ceea ce priveşte grafica, forma, prezentarea, informaţiile despre produsele şi serviciile oferite, promoţii, preţuri, programe de calcul şi ofertare etc. Toate acestea intră sub protecţia legii dreptului de autor.

Este interzisă şi va fi sancţionată conform legii orice încercare sau încălcare a drepturilor de autor asupra site-ului, referitoare la copierea, utilizarea, reproducerea, distribuirea, comercializarea, împrumutarea, inchirierea, modificarea, afişarea, transmiterea, difuzarea radio şi tv sub orice formă a graficii şi conţinutului acestui site, creearea de materiale derivate sau inspirate din conţinutul, forma şi reprezentarea site-ului.

S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L. este deţinatorul drepturilor de autor şi de proprietate intelectuală asupra produselor , mărcilor şi bazelor de date prezentate pe site şi toţi utilizătorii sunt obligaţi să respecte aceste drepturi şi condiţii. Orice încalcare a acestora va fi sancţionată conform legii în vigoare.

Scopul site-ului şi neangajarea răspunderii

Site-ul are ca scop informarea utilizatorilor şi promovarea produselor şi a serviciilor oferite de S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L. Scopul de informarea a utilizatorilor este cu privire la tipul şi calităţile produselor comercializate, la modalitatea de contractare a acestora şi de contactatre a personalului din showroom.

Menirea site-ului este de a ajuta la îmbunătăţirea relaţiei dintre Comerciant şi prestatorul de servicii şi clienţii săi, în sensul de a uşura comunicarea şi schimbul de informaţii referitoare la produsele şi serviciile comercializate şi oferite.

S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L. depune toate eforturile pentru a oferi informaţii actuale privind serviciile şi produsele sale şi pentru a actualiza informaţiile Site-ului, însă nu garantează pentru actualizarea informaţiilor prezentate pe Site în orice moment. S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L. nu garantează lipsa erorilor ocazionale pe Site, însă va depune toate eforturile necesare pentru remediarea acestora în cel mai scurt timp posibil, astfel încât să asigure o informare corectă şi actualizată a utilizatorilor.

S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L. nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele prejudicii suferite de utilizatori ca urmare a unor deciziilor bazate pe orice informaţie furnizată prin intermediul Site-ului.

Site-ul poate conţine legături sau poate face trimiteri la alte site-uri sau informaţii de pe alte site-uri, pentru utilizarea cărora nu se vor aplica condiţiile şi termenii impuse de S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L.  Prin urmare, acesta nu este responsabil şi nu îşi asumă nicio obligaţie pentru conţinutul şi informaţiile deţinute de alte site-uri sau linkuri. Utilizatorul va accesa acele site-uri şi le va folosi produsele, informaţiile şi serviciile exclusiv pe propriul risc.

Utilizatorii îşi pot calcula sau comanda diverse produse de pe Site prin intermediul câmpurilor expres menţionate în acest sens, însă pentru luarea unei decizii fundamentata privind achiziţionarea de produse şi servicii, se recomandă contactatrea personalului din showroom.

S.C. SIMETRIC SERVPROD S.R.L. îşi rezervă dreptul de a modifica unilateral şi fără nicio notificare în prealabil a informaţiilor, a conţinutului, a formei, a graficii, a prezentării şi structurii Site-ului , în orice moment, fără să îşi asume nicio răspundere în acest sens.

Toate modificările aduse vor fi considerate ca fiind acceptate de către utilizator, prin continuarea folosirii Site-ului după afişarea Termenilor şi Condiţiilor modificate pe Site.

Meniu
X