Livrare

Colectare
Ridicare gratuită de la noi – A-1230, strada Triester, nr. 263, în decurs de 4 săptămâni după finalizare

Livrare Viena (peste 600 € net)
Livrare gratuita in Viena zona 30 km (de la 600 € net)

Livrare in toata Austria (de la € 1.100 net)
Livrări către adrese din afara Viena, vom percepe € 1, – pe de livrare distanța km
Exemplu: Costul de transport pana in Bad – Ischl – ar ridica costul la 262€, deoarece distanța de la sediul nostru din Viena este exact 262 km.

Livrare in tarile EU (de la € 3.500 net)
Pentru livrări în Austria cu camionul nostru, vom percepe 1€, per km
Exemplu: Costul de transport pana in Koln ar fi 897€, deoarece distanta de la sediul nostru din Viena este exact 897 km.

Pentru contractele cu ordine de montare inclus sau comenzile mai mari, sunt disponibile prețuri special. Intrebati-ne!

Comenzi doar pentru pervazurile Werzalit: Austria și Germania – prețurile pachetelor este cuprins intre 20-50 de euro.

Vom încerca să facem costurile de livrare pentru clienții noștri cât mai scăzute,posibil pentru comenzile mai mici sau comezile pentru sistemele de protecție solară. Cheltuielile de transport depind de greutatea și dimensiunile elementelor. Intreabati-ne!

Transport pentru țările non-EU și Elveția (de la € 7.000 net)
Companiile sau clienții din tarile non-EU – obligatoriu adresa de livrare, va primi o factură de ferestre Evo fara TVA. La importul în țara de livrare, atunci costurile vamale și TVA legale vor fi percepute direct de la serviciul de plus / colet expres la client. Taxele de transport nu vor fi afectate.

Timpii de livrare:
Perioada de livrare începe după confirmarea comenzii semnate și dispunerea depozitului. Modificăile ulterioare si lipsa documentației tehnice poate avea ca rezultat faptul ca datele de livrare promise sa nu fie respectate.

Termenele de livrare variază foarte mult în funcție de produs și în funcție de cantitatea și figuranti de la limpezirea tehnică și confirmarea comenzii de către noi specificată.

Ne străduim să va livram articolele dvs. cât mai curând posibil. Starea comenzii se face prin intermediul site-ului nostru, în orice moment poate fi vizualizata și de așteptat săptămâna de livrare care va fi comunicata atunci când începerea producția. Livrarea exactă va fi comunicata cu câteva zile înainte.

Timpii actuali de livrare:
Fereastră din pvc de culoare albă: de la 4-5 săptămâni
Ferestre din pcv Laminate, și ferestre din pvc placate cu aluminiu: de la 5-6 săptămâni
Ferestre din lemn: 6 săptămâni
Ferestre din lemn placate cu Aluminiu: de la șapte săptămâni
Ferestre din aluminiu: de la șapte săptămâni
Sisteme de protecție solară / glafuri: 4 săptămâni / 2 saptamani
Usi de apartamente / usi de interior: 4 până la 8 săptămâni

Termenele de livrare poate varia în funcție de utilizarea capacității de producție și va fi anunțată abia după începerea producției.

Livrare
Cum ruta camionul include, de obicei, mai mulți clienți, numai data, nu si ora exact poate fi determinata în prealabil. Șoferul vă va contacta în scurt timp pentru a aranja apoi data exactă. Livrările de șantier sunt posibile în principiu, negociabil.

Adresa de livrare trebuie să fie permita accesul camionului. O persoană autorizată trebuie să fie prezenta, care sa confirme acceptarea mărfurilor.

Livrarea se face cu propriile camioane echipate cu macara pentru descarcarea ferestrelor.
Clientul trebuie să se asigure că personalul propriu este pregatit pentru a descărca ferestrele.

Livrarea cu descărcăre totale de către client trebuie să fie efectuata și organizata corespunzator, deoarece expeditorilor de mărfuri nu poate accepta nici o responsabilitate pentru aceasta.

Daune de transport:
Vă rugăm să includeti daunele de transport pe nota de livrare și pe chitanță (copie a facturii), precizând prejudiciul în detaliu, cu data și semnătura. Obține informațiile de la șoferul care trebuie să contrasemneze.
Receptia bunurilor nu este suficienta.

Meniu
X