Servicii

SIMETRIC Servprod S.R.L. oferă următoarele produse şi servicii:

1. În showroom-ul nostru:

⦿ prezentăm produsele şi oferim consiliere profesională din punct de vedere tehnic precum şi din punct de vedere estetic, pentru toate produsele pe care le comercializăm;
⦿ va îndrumăm să luaţi cele mai bune decizii cu ajutorul colegilor noştri de la departamentul de vânzare, cu studii în arhitectură, design şi marketing.
⦿ realizăm oferte financiare şi vă consiliem în luarea celei mai bune decizii ţinând cont de raportul calitate/preţ.

2. Ne deplasăm la șantier pentru că:

⦿ oferim măsurători specializate, realizate de către colegii de pe departamentul tehnic, care cunosc calitățile, limitele și proprietățile din punct de vedere funcțional și tehnic pentru toate produsele pentru care oferim și serviciile de montaj;
⦿ oferim consiliere constructorului sau echipei de meșteri care lucrează pentru dumneavoastră, în vederea unei colaborări din punct de vedere tehnic și estetic, cu scopul de realizării montajul corect și a obține rezultatul dorit.

3. În depozit:

⦿ asamblam tâmplăria PVC, sticla și feroneria;
⦿ realizam pe dimensiuni glafurile de interior și exterior;
⦿ supunem toate produsele la două verificări de calitate, o dată când ajunge la noi materia primă și apoi, înainte de livrare.

4. Transport și montaj:

Deoarece deținem propriile mijloace de transport și avem echipele noastre de montatori – oameni specializați și cu o vastă experiență în domeniu; executăm montajul și eventualele reglaje ulterioare în baza certificatului de garanție oferit, pentru toate produsele pe care le comercializăm.

5. Garanție și certificări de calitate:

Oferim garanție timp de 24 de luni de la data semnării proceselor verbale de recepție a produselor și montajului, pentru partea de feronerie și montaj, în baza documentelor de calitate și în corelație cu garanțiile oferite de către producători.

Meniu
X