Parteneri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum gravida rhoncus libero a elementum. Aliquam erat volutpat. Phasellus ornare tempor risus, molestie tincidunt purus interdum a. Etiam faucibus placerat ante ultrices rhoncus. Nulla dictum lacus sit amet hendrerit placerat. Duis pulvinar ipsum ac lacinia cursus. Morbi et leo erat. Donec pellentesque, libero at aliquet euismod, nunc diam dapibus risus, sagittis faucibus dui nibh ut lacus.

Fusce tincidunt felis nisi, in mattis elit fermentum sed. Pellentesque scelerisque enim et mollis scelerisque. Mauris justo odio, porttitor at est et, malesuada malesuada ipsum. Nam quis sollicitudin ipsum. Nullam ultricies nec felis sit amet hendrerit. Vivamus elementum massa nisi, non porta lacus congue eu. Ut at eros luctus, ornare nisi non, convallis tellus.

Dorma GmbH & Co. KG

Dorma România este reprezentanţa Dorma GmbH & Co. KG din Germania, înfiinţată în anul 1908, sub numele de Dorken & Mankel KG. În anul 1970, Dorken & Mankel KG a fost denumită Dorma GmbH & Co. KG iar în anul 1977 s-a deschis prima reprezentanţă într-o ţară străină, în Franţa. Grupul Dorma deţine majoritatea centrelor de producţie în mai multe ţări din Europa, Singapore, Malaezia, China, S.U.A. şi Brazilia.

Angajamentul DORMA de a se concentra pe nevoile clientului în termeni de soluţii la cheie ne-a determinat să consolidam în continuare portofoliul nostru de produse, care acoperă întreaga gamă de tehnologie a ușilor, în scopul de a oferi clienților noștri soluții și servicii de acces, premium la nivel local, pe o bază singură.

Rehau AG & Co.

Pentru construcţii eficiente d.p.d.v. energetic, pentru utilizarea energiilor regenerabile şi managementul apelor, precum şi pentru mobilitate şi Future Living, Rehau are contribuţii durabile cu privire la provocările ecologice şi economice ale viitorului. Competenţa şi plăcerea de a inventa au făcut din Rehau lider al ofertanţilor de sisteme şi prestatorilor de servicii pentru soluţii pe bază de polimeri, în domeniile construcţii, automotive şi industrie.

Datorită combinaţiei între înaltă performanţă în dezvoltare şi organizare puternic descentralizată a vânzărilor şi service-ului, grupul internaţional se situează pe piaţă în topul ofertanţilor. În concepţia noastră, înaltul profesionalism de la dezvoltarea materialelor şi până la execuţie precum şi pasiunea pentru fascinanta utilitate şi potenţialul materialelor polimere sunt premise esenţiale pentru a fi o marcă de top de succes pe plan mondial.

Salamander Industrie-Produkte GmbH

Profilele PVC Salamander vin din cel mai bun loc. Salamander are producţia de profile PVC pentru ferestre şi uşi dar şi centrul logistic în Bavaria, cu o lungă istorie, decenii de experienţă şi know-how. Salamander şi pantofii au fost mult timp două cuvinte inseparabile, ca şi spiritul întreprinzător şi inventivitatea care au caracterizat compania încă de la început. Jakob Sigle, fondatorul viitoarei Salamander AG, a fost un pionier al fabricării industrializate a pantofilor. În 1885 el şi-a fondat firma în Kornwestheim, Germania sub numele de Jakob Sigle - Producţie şi depozit, toate sortimentele de pantofi.

Căutand un loc pentru a produce un material nou şi inovator pentru pantofi el a cumpărat o propietate în localitatea Turkheim din Bavaria în 1917. Aici a pus bazele a ceea ce este astăzi Salamander Industrie Produkte GmbH. În 1936 compania dezvoltă un material care este astăzi numit pielea artificială bounded leather. Continuând îmbunătăţirea acestuia şi metodele de fabricaţie a ajuns în curând liderul mondial în domeniu. În 1960 începe producţia de materiale plastice cu realizarea unor tocuri pentru încălţăminte feminină. Apoi producţia componentelor din plastic pentru diferite industrii se diversifică.

În 1973, ca parte din diversificarea companiei apare ramura de producţie de profile PVC extrudate pentru ferestre şi uşi. În 1985 se introduce sistemul Universal cu garnitură suplimentara de etanşeizare, în 1996 Salamander pune bazele sistemelor Design iar în 1998 Salamander lansează sistemele Design: 2D, 3D, iD, mD. Au urmat sistemele JetLine,  StreamLine şi apoi în 2010 linia excepţională BluEvolution.

Toate acestea dovedesc o extraordinară putere inovatoare, viziune şi concepte clare despre piaţă şi viitor precum şi curajul managementului de a îmbrăţişa şi promova noul. Aceasta este filozofia din spatele unei companii independente aflată în prima linie a inovaţiei tehnologice care scrie în continuare povestea unui succes. După cum vedeţi, pentru Salamander succesul a devenit o tradiţie pe care suntem gata să o impartăşim colaboratorilor noştri.

Aluminios Cortizo S.A.

Cortizo se distinge prin realizarea ciclului complet de producție a aluminiului acordând atenţie fiecărei proceduri şi calitate a mijloacelor şi a materialelor folosite de-a lungul întregului proces. Topirea, extrudarea, vopsirea, anodizarea, luciul chimic şi prelucrarea mecanică se realizează în centrele sale de producţie în vederea optimizării calităţii întregii game de produse finite. Cortizo produce toate componentele necesare elaborării închiderilor (feronerii, poliamide, și garnituri de etanşeizare) precum şi panel compozit.

Serviciul integral Cortizo este completat cu un sistem logistic inovator bazat pe două depozite inteligente de profile, atât cu produse nevopsite cât şi vopsite, cu o capacitate de 6.000 de tone cu referinţele cele mai comune scurtând astfel termenele de livrare către client și crescând nivelul de producție.

Alumil S.A.

Alumil S.A. este cel mai mare grup industrial privat din Europa de Sud-Est, care produse şi distribuie sisteme de profile din aluminiu, aflându-se printre furnizorii de sisteme de aluminiu pentru aplicaţii arhitecturale acreditaţi în Uniunea Europeană. Cu o experienţă de peste 30 de ani, Alumil este una dintre companiile cele mai avansate în domeniul dezvoltării şi extrudării sistemelor din aluminiu, folosind tehnologie şi linii de producţie de ultimă generaţie în toate unităţile sale de producţie.

Sistemele din aluminiu dezvoltate şi testate de către Alumil în cadrul Departamentului de Cercetare – Dezvoltare al Grupului, sunt testate şi certificate ulterior de către instituţii acreditate internaţional cum ar fi ift Rosenheim (Germania), AAMA (SUA), Instituto Jordano (Italia), Ekanal AE (Grecia), etc.

Roto Frank AG

Ferestrele şi uşile deschid spaţii şi în acelaşi timp oferă protecţie. Pentru Roto, ferestrele şi uşile, ca interfaţă dintre interior şi exterior, reprezintă un mijloc de a-ţi atinge scopul. Obiectivul nostru este să oferim oamenilor o mai bună calitate atunci când vine vorba de ferestrele şi uşile căminului lor. Din acest motiv noi dezvoltam continuu soluţii ce îmbină inteligent siguranţa, economisirea energiei şi confortul locuinţei. În domeniul tehnologiei feroneriei pe plan mondial, numele nostru este sinonim soluţiilor complete, inovatoare şi sigure, dezvoltate de o echipă formata din cei mai buni constructori şi ingineri. Totuşi, pentru a asigura succesul continuu pe piaţa internaţională, sunt necesare numeroase insuşiri, cum ar fi: experienţă, încredere, curiozitate, determinare, imaginaţie, creativitate, cunoştinţe şi abilităţi. De-abia atunci când toate acestea sunt întrunite se creează valoare.

Pe drumul nostru de a deveni lider de piaţă în tehnologia ferestrelor şi uşilor am căutat continuu dialogul cu clienţii noştri şi ne-am orientat consecvent către dorinţele şi nevoile lor. Apropierea de client este baza unei relaţii stabile şi de încredere. Pe lângă aceasta, apropierea de client este rezultatul şi, în acelaşi timp, temelia creării de produse şi servicii performante - şi astfel premisa succesului clienţilor şi partenerilor noştri.

Gretsch­-Unitas GmbH

După o istorie de succes de peste 100 de ani, G-U este unul dintre furnizorii de frunte în domeniul tehnologiei ferestrelor și ușilor, sistemelor de acces automate și sistemelor de management al clădirilor. La noi găsiți nu numai un sortiment complet, pornind de la feroneria de ferestre pentru locuințe unifamiliale și terminând cu sisteme de management al clădirii. Vă stăm cu plăcere la dispoziție și dacă aveți nevoie de un proiectant de sistem sau de o certificare CE.

Saint-GobainSaint-Gobain S.A.

Saint-Gobain este lider mondial al piețelor de habitat. Cu peste 350 de ani de experiență, Saint-Gobain transformă în realitate proiectele viitorului. Cu ușurință, pentru că mâine începe astăzi.

Lider global pe piețele de habitat și construcții, proiectează, fabrică și distribuie materiale de construcții, oferind soluții inovatoare pentru a răspunde cererii în creștere în economiile emergente cu privire la eficiența energetică și protecția mediului.

Velux A/S

Timp de peste 70 de ani, Grupul Velux a creat condiții mai bune de locuit, aducând lumina naturală şi aerul proaspăt în interiorul mansardei. Compania a fost înfiinţată pornind de la viziunea fondatorului, Villum Kann Rasmussen, ce dorea să asigure lumină naturală, aer proaspăt şi calitate vieţii oamenilor. În prezent, aceste trei beneficii se regăsesc în milioane de case din întreaga lume.

Astăzi, după mai mult de 70 de ani de la instalarea primei ferestre de mansardă într-o şcoală din Danemarca, viziunea Velux a evoluat - dar valorile au rămas aceleaşi, aşa cum au fost exprimate prima oară de fondator.

Aluprof S.A.

Misiunea companiei Aluprof este crearea şi dezvoltarea unei mărci poloneze puternice pe piaţa locală şi cea europeană, precum şi dobândirea poziţiei de lider în Europa Centrală și de Est, în domeniul sistemelor din aluminiu pentru industria construcţiilor, precum şi a sistemelor de rulouri şi porţi pentru garaj tip rulou. Încercăm să satisfacem dorinţele clienţilor, îmbinând calitatea tehnică foarte bună a produselor noastre, cu preţuri competitive şi un sistem de distribuţie foarte eficient.

Strategia noastră constă, în oferirea unei game variate de produse, foarte apreciate de către arhitecţi, producători, firme de construcţii dar şi de clienţi individuali, precum şi construirea unei reţele de vânzare şi deservire a pieţei de profil, care să permită un acces uşor atât la materiale, cât şi la informaţii şi suportul tehnic oferit. În tot acest timp, întreaga noastră echipă este orientată către clienţi, având satisfacţie pentru munca depusă şi asigurând totodată profit companiei.

Compania Aluprof S.A. are dezvoltat un sistem de management al calităţii conform cerințelor sistemului ISO 9001. Punem accentul pe profesionalism la fiecare post de lucru şi de asemenea, avem grijă de imaginea firmei şi dezvoltarea acesteia.

Isotra A.S.

Maturitatea tehnologică a societății este documentată prin posesia a două brevete la nivel mondial pentru soluția tehnică în domeniul tehnologiei de umbrire și mai multe desene sau modele de utilitate. Isotra este sinonim pentru inovatie, fiabilitate, caracter profesional și tradiție.

Isotra angajează 400 de angajați și exportă produsele sale în 30 de țări. Compania este un deținător al CSN EN ISO 9001: 2001 certificat de calitate. Începând cu anul 2000, compania a expus cu regularitate la R + T tehnologie de umbrire târgul mondial din Stuttgart, prezentând noi soluții tehnice și tipuri de jaluzele de lux. Compania a realizat multe succese în domeniul său.

Isotra CALITATE este un brand care simbolizează mulți ani de tradiție, numeroase investiții în propria dezvoltare, prin utilizarea de materiale de înaltă calitate, avantaje tehnologice, activitatea de încredere a sute de angajați și mulți alți parametri care formează o singură unitate - produsul final al Isotra la fel de ?????????????????

Obiectivul nostru este de a pune în mâinile noastre clienților un brand care identifică în mod clar produsul. Suntem responsabili pentru nivelul tehnologic ridicat al produselor noastre de calitate.

HelopalLottmann Fensterbänke GesmbH

Lottmann Fensterbänke GmbH activeaza in domeniul materialelor de constructii din 1928, iar din 1973 exclusiv in productia de glafuri de fereastra. Glafurile de fereastra Helopal au devenit un standard de calitate implementat in 10 tari europene unde firma Lottmann Fensterbänke GmbH activeaza.

ConvexConvex S.A.

Convex was founded in 1991 by Panagiotis Pantazelos who operates in the hardware sector since 1973. In 2003 the company moved to privately owned facilities 6500 m2. In this functional and modern equipped space, was transferred the production unit of Convex while the building in Gennimata 71 renovated and now houses the company’s offices, showroom, storage and handling.

Convex is a vertically integrated unit and all phases of production conducted within its own facilities.

EclisseEclisse Srl

Totul a început la sfârşitul anilor 1980, când un atelier de dulgherie metalică, funcţional din 1960, se specializează treptat în fabricarea structurilor metalice pentru uşi şi geamuri. Decizia de a diversifica parţial producţia apartine firmei De Faveri Srl şi aceasta a condus către ideea de a realiza structuri metalice pentru glisarea uşilor - produse noi ce urma să fie dezvoltate în serie.

Istoria Eclisse începe în mod oficial pe 10 ianuarie 1989, data la căre Luigi De Faveri înfiinţează compania Eclisse. Proiectul antreprenorial ambiţios şi nelipsit de riscuri, a implicat investiţii consistente pentru a dispune de instalaţii industriale avangardiste şi pentru a putea concura pe o piaţă foarte selectivă.

În anii ’90, activitatea firmei Eclisse se dezvoltă prin iniţiativa şi angajamentul constant dovedit în cercetare, inovaţie şi de asemenea prin armonia persoanelor implicate profund în realizarea proiectului. Extinderea modelelor şi a gamei de lucrări desfăşurate împreună cu capacitatea de a crea produse noi şi de a iniţia procese inovative, au condus la dezvoltarea progresivă şi încurajatoare pe piaţa italiană şi străină.

În prezent Eclisse este o marcă renumită, simbolul unei companii leader în domeniul său de activitate care numără 10 filiale în lume, peste 30 de agenţii de reprezentanţă şi 2000 de distribuitori italieni capabili să furnizeze 1300 de sisteme pe zi.

Meniu
X