Despre Simetric

2004 a fost anul in care am început activitatea prin executarea, comercializarea şi montarea tâmplăriei PVC Rehau cu geam termoizolant. Dorind să oferim produse şi servicii de calitate, am ales unii din cei mai mari producători de materii prime din domeniu şi nu ne oprim aici, ne adaptăm cerinţelor clienţilor noştri pentru a le oferii o gamă cât mai largă de produse:

⦿ profile: în 2004 am început şi continuăm cu profilele PVC Rehau;
⦿ Salamander este unul din noile profile PVC intrate în portofoliul nostru începând cu anul 2012;
⦿ în 2013 am adăugat la portofoliu tâmplărie cu profilele din aluminiu Alumil iar în 2014 am început să comercializam şi să montăm tâmplărie cu profile din aluminiu Cortizo;
⦿ sticlă: Saint-Gobain şi Guardian sunt producători de sticlă cu standarde ridicate de care clienţii noştri beneficiază încă de la începutul activităţii noastre;
⦿ feronerie: Roto, G-U şi Siegenia. Fiecare marcă de feronerie este utilizată, în funcţie de recomandările producătorilor, la anumite tipuri de profile.

Vă oferim produse într-o varietate largă de stiluri moderne şi tradiţionale, care satisfac cerinţele pentru siguranţă, securitate şi eficienţă energetică. Atât pentru înlocuirea unei singure ferestre, cât şi pentru echiparea unui întreg bloc, tratăm clienţii noştri cu aceeaşi seriozitate şi respect.

În domeniul nostru de activitate mai sunt cuprinse producerea, comercializarea şi montarea accesoriilor şi a sistemelor de umbrire pentru ferestre:

⦿ plase împotriva insectelor – plase cu balamale, plase rulou, plase glisante sau culisante, iar mai nou, plase plisse;
⦿ rulouri exterioare aplicate din aluminiu sau rulouri suprapuse pe tâmplărie Aluprof;
⦿ jaluzele verticale;
⦿ jaluzele orizontale din aluminiu;
⦿ jaluzele plisate (plisee);
⦿ rolete aplicate direct pe tamplarie cu sau fara ghidaj;
⦿ rolete aplicate pe perete.

O lucrare este finalizată şi are un rezultat bun dacă sunt montate şi glafurile de interior şi exterior. În anul 2009 am reuşit să largim gama noastră de glafuri cu Helopal, un partener care are o gama vastă de produse astfel încât clienţii noştri să poată alege produsul de care au nevoie. Pe lânga rolul estetic, glafurile au şi rolul de a proteja imobilul dumneavoastră. Cu acest prilej va punem la dispoziţie următoarele tipuri de glafuri:

⦿ glafuri de interior din pvc;
⦿ glafuri de interior din pal melaminat hidrofugat;
⦿ glafuri de interior din marmură compozită;
⦿ glafuri de exterior din aluminiu;
⦿ glafuri de exterior din tablă de oţel.

Anul 2011 a reprezentat intrarea noastră pe piaţa de construcţii cu produsele din sticlă securizată pe care le adaptam în fiecare an cu noi soluţii tehnice de calitate. Am început să folosim la amenajările de interior uşi glisante, uşi batante şi panouri fixe din sticlă securizată, iar după o perioadă foarte scurtă, am adus în portofoliul nostru şi cabinele de duş din sticlă securizată. Încercând să oferim soluţile complete clienţilor noştri, am început să realizăm şi placarea cu sticlă securizată a pereţilor de interior.

2014 este anul în care am demarat comercializarea produselor Velux, precum ferestre de mansardă, soluţii pentru mansardă, ferestre pentru acoperişuri terasă, rulouri decorative şi parasolare. În acelaşi an am început să distribuim şi sisteme de feronerie Dorma pentru uşi din sticlă securizată, amortizoare pentru uşi şi sisteme antipanică.

în 2015 venim în întâmpinarea clienţilor nostri cu un nou furnizor de mânere pentru uşile de interior pe piaţa din România. Convex este un producător de mânere care investeşte continuu în designul produselor sale, punând la dispoziţie o gama largă de modele, materiale şi culori.

Meniu
X